Tävlingsdags!

Vinn det första exemplaret av Sagospelet Äventyr: Kort & Tärningar! Vi fick hem ett förhandsexemplar för översyn av tryckeriet GPS Group i Slovenien. Daniel signerade lådan och nu tävlar vi alltså bort denna raritet! Både låda och kort har förekommit på film på vår Youtubekanal, så det är dessutom lite av en celebritet …

Tävlingen är öppen för dig som backar spelet.

Gör så här:

1. Frivilligt, men högst uppskattat från spelkonstruktören: Tipsa gärna om vår Kickstarterkampanj på Facebook och Instagram, använd följande länk och skriv gärna en motivering till vad som gör Sagospelet Äventyr så bra. Dela inlägget publikt:

Länk:https://www.kickstarter.com/projects/sagospeletaventyr/sagospelet-aventyr-40?ref=5mwemj

2. Skriv ditt bästa minne av Sagospelet Äventyr och dela det med Sagospelet Äventyr på vår Facebooksida under den klistrade tråden: “Mitt bästa spelminne”.

3. Håll tummarna! Vi utser en vinnare i samband med att Kickstartern slutar den 17:e mars. Vi kontrollerar då att vinnaren har en fullgjord backning innan skick.

Vinnaren betalar eventuell vinstskatt. Supplementet skickas genast efter kampanjen till vinnaren, som alltså får detta några veckor föra alla andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.