Sagospelet Äventyr presenterar: Alexander Fahlander

Mitt namn är Alexander Fahlander och jag har älskat sagor och berättelser ända sedan jag var liten. Mina favoriter handlade om äventyr och hjältemod, om att göra det rätta och att bekämpa ondska. Fanns det också trolldom och magiska varelser i sagorna – ännu bättre! Det har alltid varit viktigt för mig att få använda min fantasi och jag försöker alltid uppmuntra andra till att göra det också. Allting blir lite roligare med en gnutta magi och fantasi. Jag började spela rollspel när jag var 11 år och hade nog börjat tidigare om det inte hade stått “från 11 år” på lådan. Det är ett tag sedan nu och jag ser ingen anledning att sluta än.

 

Alexander har tidigare skrivit Trolldom med Daniel. Han är nu aktuell med Kamino – Djurens ö (släpps i december) och Trolldom i Masona (som släpps i juni), vilka han samskriver med Daniel Lehto.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.