Saga: Drakens tårar – årets Äventyrssaga på Nordsken

Äventyr var som vanligt med på spelfestivalen Nordsken, som i år hade vuxit ytterligare sedan i fjol. Förutom Äventyrs bord, fanns där en mängd andra aktiviteter som Star Wars-fotografering, Jedi-skola, cosplay, spelturneringar och ett stort antal utställare – både butiker och spelarrangemang. Totalt lockade spelfestivalen några tusen besökare, varav en del stannade till vid Äventyrs bord för att spela. Årets saga hette Drakens tårar och den kan du i sin helhet ta hem här, för att uppleva samma spännande äventyrsberättelse som festivalens deltagare.

Sagan kan du ta hem här: https://sagospeletaventyr.se/nedladdningar/

 

omslag

6 svar på “Saga: Drakens tårar – årets Äventyrssaga på Nordsken

  1. Jonna säger:

    Jag och min flicka vill tacka för aatt vi båda har fått en ny och fantastisk hobby! Vi hade alidrg kommit i kontakt med sagospel förr. Tack för allt nni gjort och för allt vi kan ta hem gratis från er sida. Ni är underbara! <3

    Svara
  2. Krister Persson säger:

    I eftermiddag ska jag spelleda “Drakens tårar” på dotterns fritids. Ska bli väldigt spännande! Det kommer fritidspersonal från både ettan och tvåan, som är nyfikna på vad Äventyr är för något. Jag tänker att de får behålla regelboken och tärningarna på fritids, så att de kan spela fler sagor framöver =)

    Svara
  3. Mattias Ryrlén säger:

    Gick inte att ladd hem denna Saga längre. 404

    Svara
    1. Daniel Lehto säger:

      Aj då, vi ska undersöka vad som hänt och se till att åtgärda det. Tack för att du gjorde oss uppmärksam på problemet!

      Svara
    1. Daniel Lehto säger:

      Det är åtgärdat sen en tid, man kommer åt alla sagor via fliken Nedladdningar, men vi hade glömt att ta bort de gamla länkarna som låg inbäddade i blogginläggen. Ber om ursäkt för detta.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.