Nu börjar resan mot nya Äventyr

sagan börjar här reklambild

 

Sagospelet Äventyr firar fem år och bytte förlag tidigare i år. Sedan dess har vi arbetat febrilt och har nu slagit fast en plan för det kommande året. Vi kan utlova att det aldrig skapats så mycket material till Sagospelet Äventyr som det kommer göra de kommande tolv månaderna. Det blir verkligen en nystart och en satsning vi kommer göra nu – och vi behöver din hjälp att ge oss tips på vad ni vill ha med.

Den nya versionen av Sagospelet Äventyr blir den tredje utgåvan, mer påkostad än tidigare och med väldigt mycket nytt innehåll, och 50% fler sidor med mycket nytt material. Fler monster, mer om världen, frivilliga regler för den som vill spela med lite äldre barn, mer stöd till föräldrar och fler idéer till Sagor. Och mer pyssel. Och recept på mat.

Den nya regelboken kommer finnas i handeln preliminärt från slutet av september, men kommer kunna beställas i en Kickstarter som drar igång i slutet på juli. Det blir flera poster om den nya regelboken längre fram såklart, men om ni vill vara säkra på att inte missa något – skriv upp er för vårt nyhetsbrev gå med i nyhetsbrev så får ni en gång i månaden en uppdatering och missar aldrig något.

Men ni behöver inte vänta tills regelboken kommer på att få något nytt. Vi kommer publicera en ny, gratis saga i PDF-format varje månad från och med nu i maj till och med april nästa år. I ett helt år kommer det alltså nya Sagor för alla fans av Sagospelet Äventyr.

Vi har fler nyheter och lovar berätta mer de kommande veckorna om alla våra spännande planer. Tills dess hoppas jag ni vill hjälpa oss att få fler medlemmar på Facebook, och att ni hjälper oss sprida och dela information om Sagospelet Äventyr.  Vi vill så gärna nå ut till fler som ännu inte upptäckt hur kul det är när rollspel och sagor möts.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.