Fler prenumeranter sökes

Nu produceras det som aldrig förr uppe i Norrland och nere i Småland/Blekinge. Vår kickstarter kommer att dra igång om bara ett par veckor och blir den största satsningen i Sagospelet Äventyrs historia! 
Förutom redan rollspelsfrälsta föräldrar som vill inviga barnen vill vi ju nå ut till familjer som ännu inte förstått storheten med rollspel :). Det vore så otroligt bra om vi kunde få fler som ville prenumerera på nyhetsbrevet från Äventyr där vi kan nå ut med nyheter även till de som inte finns på Facebook. Så – om ni känner familjer med barn i åldrarna 6-12 som ni tror skulle vilja invigas i rollspelsvärlden med Sagospelet Äventyr, tipsa dem gärna om att skriva upp sig på https://sagospeletaventyr.se/nyhetsbrev
 
Vi kommer i slutet av juli att kontakta 1d6 personer som signat upp sig mellan nu och starten på Kickstartern (som är igång senast 24/7). Dessa får varsin biobiljett. Om de kan berätta vem som rekommenderat dem, och den personen också är prenumerant på nyhetsbrevet, så får även den som varit schysst och tipsat en biobiljett. Hjälp oss gärna sprida ordet till fler genom att länka till nyhetsbrevet.

1 svar på “Fler prenumeranter sökes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.