Biblioteksbesök, föreläsningar, demospel och besök i klass

Foto: Mathilda Audas Björkholm

 

Besök på ditt bibliotek

Ni har väl inte missat att ni kan anlita Sagospelet Äventyrs Daniel Lehto till föreläsningar, demospel och andra event på ert lokala bibliotek, fritidsgård eller skola?

 

Erfarenhet

Daniel har genomfört ett stort antal föreläsningar om spelkonstruktion och spelhobbyn, och håller också flitigt i demospel på bibliotek och fritidsgårdar. Med sig har han en spelplan av byggklossar för att skapa en visuellt tilltalande och lättillgänglig ingång till sagospel och rollspel. Daniel har 35 års erfarenhet av spelhobbyn och har en framgångsrik karriär som spelkonstruktör.

 

Bokningar

Ni kan anlita Daniel för exempelvis:

  • Föreläsningar
  • Demospel
  • Paneldebatter
  • Workshops

Bokningar gör du enklast via jenny(a)eloso.se

 

Handbok för superhjältar

Förutom det hyllande och bästsäljande Sagospelet Äventyr, är han i färd med att göra klart ett rollspel baserat på succén Handbok för superhjältar. Spelet kommer att släppas i maj nästa år, men det går redan nu att boka in Daniel för speldemo av spelet.

 

Uppdragstillverkning

Eloso förlag åtar sig gärna uppdragstillverkning av spel. Förlaget har tidigare skapat rollspelet Historiska Äventyr i Göteborg i samarbete med Göteborgs Stadsmuseum. Spelet är anpassat för att kunna att användas i undervisning och annan pedagogisk verksamhet, men kan lika gärna spelas bara på kul.

Är ni en förening eller ett företag som är i behov av spelutvecklare, så hör gärna av er till daniel(a)eloso.se och berätta om ert projekt.

 

Daniel på radio

Här kan ni höra en liten inför-besöket-intervju med Daniel på Radio P4 Norrbotten.  Daniel kommer in ca 1 h 45 minuter in i programmet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.