2019 och vad 2020 har att bjuda på

Så är ett år snart till ända. Förutom några artiklar i Fenix har vi legat lågt och inte publicerat någon ny bok till spelet. Det beror på att Daniel varit kidnappad av andra spelåtaganden, Chock och Handbok för Superhjältar – rollspelet heter dessa, samt förstås den tyska utgåvan av Sagospelet Äventyr som krävt en del. Produktionen har dock inte stått still, bakom kulisserna har det jobbats på i hemlighet, och redan i februari kör vi vår nästa crowdfunding, denna gång för Trolldom i Masona, en vidareutbyggnad på den sedan länge slutsålda boken Trolldom. Likt Monster i Masona expanderas boken kraftigt och blir omkring 144-160 sidor. Richard håller i skrivande stund på att producera bilder och Daniel jobbar med redigering av texterna.

Ett nytt grepp vi provar denna gång, är att göra boken till en ny startbok för den som vill spela magiker. Det ska alltså gå att klara sig utan regelboken för den som så vill. Med i crowdfundingen följer också Daniels första barnbok, Sagan om Ina och Eld: Drakprinsessan, som berättar historien bakom prinsessan Ina och draken, vilka synts på Sagospelet Äventyrs omslag sedan 2012.

 

 

 

 

 

 

 

5 svar på “2019 och vad 2020 har att bjuda på

 1. Krister Källström säger:

  Kul att höra. Längtar till båda böckerna.

  Svara
 2. Marcus Malinda Lindmark säger:

  Jag har ett förslag. Kunde ni inte ge ut en kortlek med all utrustning ur grundboken, samma bilder och information. Men då kunde t.ex. en spelare som köpt en harpa dra ett harpkort bredvid sitt rollformulär, istället för att behöva skriva upp utrustningen.

  Svara
  1. Daniel Lehto säger:

   Långsamt smida Äventyrskvarnar. Vi kommer släppa en kombinerad kortbox och tärningsset. 7 st T10:or samt 110 kort med utrustning, varelser och bifigurer.

   Svara
   1. Marcus Malinda Lindmark säger:

    Wow coolt! Känner mig hedrad att ni plockade upp min ide med utrustningskort och gjorde nåt ännu bättre av den. 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.