Sagan om spindelryttarna

Vi blev mycket glada när vi fick ett mail med en saga att lägga ut på hemsidan. Vi läste igenom sagan och den visade sig att den höll mycket hög klass. Vi är därför stolta över att få presentera ”Sagan om spindelryttarna”.

 

Om författaren

Mitt namn är Magnus Edekling och jag är född 1974. Min hemort är Rödeby i Blekinge och jag jobbar som byggnadssnickare. Sagan ”Spindelryttarna” skrev jag för mina två söner Erik (8 år) och Knut (5 år) som älskar att spela sagospelet Äventyr. Nu är min förhoppning att även andra barn där ute kanske skall få lite glädje från sagan. Många gånger gör jag bara en enkel karta och improviserar fram en saga när jag spelar med mina barn. Men den här gången tog jag mig tid att skriva och rita ner en hel saga från grunden.

 

Du hittar sagan om du följer den här länken: Sagan om spindelryttarna.

4 thoughts on “Sagan om spindelryttarna

    1. Aj då, vi ska undersöka vad som hänt och se till att åtgärda det. Tack för att du gjorde oss uppmärksam på problemet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *