Nya Äventyr närmar sig!

En liten förhandstitt på några sidor ur den nya regelboken som börjar närma sig klar. Arbetet på övriga expansioner har fått stå åt sidan till förmån för detta.

En glädjande nyhet är dock att Monster är inlämnat till Richard Svensson, samma illustratör som gjort alla bilderna till Äventyr. Så det blir en ordentlig utgåva av Monster också.

4 thoughts on “Nya Äventyr närmar sig!

  1. Ser bra ut, kommer den nya utgåvan också finnas för nerladdning eller är den bara till försäljning?

    Det vore bra om det korten fanns på en typ kortlek av något slag 🙂 Det finns ju gott om företag som trycker upp kortlekar problemet är väl bara att hitta någon som trycker tillräckligt få kortlekar till ett lågt pris.

    1. Korten kommer att finnas för nedladdning här på hemsidan och inte längre vara med i boken. Jag har funderat över möjligheten att göra kortlekar, lite som korten till Pathfinder (dessa kort använder dottern och jag då vi spelar). Så det är inte alls omöjligt att det dyker upp.

  2. Ser mycket bra ut. Testade nyligen förra versionen med mina syskondöttrar och de fullkomligt älskade det. Kommer även denna nya bok finnas att ladda ned?
    Som gammal DoD-spelare tycker jag det är en kul grej att se en anka bland spelarraserna (tror jag i alla fall, det är lite svårt att se i bilden ovan)

    1. Du har alldeles rätt! Det är en anka. Jag är också gammal Drakar och demonerspelare. Nya Äventyr kommer så småningom att finnas för nedladdning också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *