Kickstartern i mål på under sex timmar

När jag vaknade i morse så tänkte jag – ska vi verkligen lansera idag? Statistiken säger att måndagar är sämsta dagen att lansera. Och jag hade jobb på annat håll att göra stora delar av dagen så jag var tvungen att trycka på knappen strax före åtta på morgonen. Jag var tveksam, men tänkte att den får väl ligga där, kampanjen, så tar jag hand om den sen.

Fem timmar senare var kampanjen i mål och nu ser det ut som om vi kanske når 200% på ett dygn. Det är i vart fall inte långt kvar. Med mer än en månad kvar av kampanjen är vi, Daniel och jag, otroligt ödmjuka inför det stöd vi fått. Vi visste att många var sugna, men inte att det var såhär stort.

Nu börjar jakten på tillägg, ”stretch goals”, som vi försöker balansera så de ska gå att göra och ändå ge mervärde för er som backar. Vi har ett mål klart för oss – vi vill ha en box. Det kräver dock en del (boxar är dyrare än man tror!) och vi har satt målet högt. 100.000. Det är nånstans drömmen vi knappt vågar hoppas på – ändå är vi halvvägs där efter första dagen!

Vi har redan låst upp en massa saker, tillbehör som gör det lättare att komma igång, klipp-och-vik-figurer för hjältar och monster, och dessutom sagokort som du kan använda för att lätt få ihop en egen saga. Nästa mål är på 60.000, och innebär ytterligare en stor karta över Övärlden, en del av världen Masona. Den kommer vara tillgänglig, liksom många av målen, för de som backar på nivån Drake eller upp – vilket garanterar dig alla gratis add-ons som vi släpper.

Prinsessnivån är redan slut. Tio prinsar och prinsessor kommer redan att skapas och vill man ha en egen karaktär i spelet kan man sikta på Samlarhjälte (900kr) eller på Hjälte (700kr) istället. Vi vill också tacka alla som valt att köpa varianter med Atlantis, Trolldom och Riddare och Hjältedåd. Vi har märkt att det är flera som vill ha de delarna och just nu är det i form av add-ons. Lägg på 125kr för att sedan kunna få en av tillbehören eller 300kr för att få alla tre. Ni väljer nivå, men bokar er för ”mer pengar” än vad nivån kräver om det är så att ni vill köpa till lite av materialet som finns sedan tidigare. Vi kan varmt rekommendera alla tre böckerna.

Men mest av allt – stort tack för att ni stödjer vår kampanj. Nu är det en sak till vi vill be er om, som verkligen hjälper oss att nå målen. Hjälp oss att dela kampanjen på fler ställen. Inte bara på er egen Facebook, utan i grupper där ni tror det finns andra som skulle gilla Sagospel. Vi har en ambition – vi vill återuppliva charmen med rollspel för fler, som idag inte har haft någon kontakt med det. Vi vill att fler barn ska få möjlighet att pröva på den ingång till hobbyn som Sagospelet Äventyr innebär. En dag blir det de som håller i en Kickstarter för ett spännande projekt och då är det vi som backar dem.

Ni har gjort vår dag helt magisk. Tack för den här fantastiska starten. Nu siktar Sagospelet Äventyr mot stjärnorna!

/Björn – med Daniels och Julias fantastiska stöd

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *