Jakten på norrskenet

Konventsscenarion från spelfestivalen Nordsken i Skellefteå publiceras nu för allmänheten i veckans fredagsuppdatering (som vi tjuvstartar med redan på torsdagen…).
Sagan finns att hämta hem här.

3 thoughts on “Jakten på norrskenet

  1. Detta spelade jag med 4- och 6,5-åringen – mycket spännande! De tog sig glatt an extrauppgiften att också hitta trollformelsamlingen åt Helge. Men lite fundersamma var de på vad ett norrsken egentligen är. Vi har inte så mycket av det här nere i Småland…

  2. Har införskaffat Äventyr och i helgen var första gången jag spelade med mina söner (8 och 5 år). De älskade det. Vi körde sagan ”Jakten på prins Adam” i regelboken. De ville spela mer efter det, så jag fick snabbt hitta på en egen saga, ”Piratankornas by och den kidnappade trollkarlen”. De ville fortfarande spela mer så jag gick in här på hemsidan och hittade sagan ”Jakten på Norrskenet” som de också älskade att spela.
    Tack Daniel Lehto för all tid och energi du lagt ner på detta spel. Jag tror detta är vad rollspel-Sverige behöver, ett spel med enkla regler som alla kan spela.
    Jag har förresten beställt Monster nu också.
    PS, jag fick tipset om Äventyr i boken Finna dolda ting på sidan 245.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *