Äventyrs Julia Lehto

Julia

Hej, Julia Lehto, Äventyr. Vem är du?

Jag är tio år, går i skolan eller är med kompisar. Eller så är jag hemma och spelar Minecraft.

 

Berätta lite om spelet Äventyr.

Det är ett spel som jag och min pappa har gjort. Det började med att vi lekte lite när jag var liten. Äventyr är ett rollspel, man får göra en helt egen figur och jag gillar att man får använda mycket fantasi i det. Det var jag som kom på att vi kunde använda oss av sjöjungfrur och göra en sjöjungfrubok.

 

Har du spelat några andra rollspel?

Mutant och Stjärnornas krig. Jag gillade Stjärnornas krig bäst. Jag har inte bara spelat rollspel jag har spelat jättemånga andra spel hemma., till exempel Legospel, Talisman, olika Catanspel, Zooloretto, Escape the Zobie City, olika Carcassonnespel, Ticket to Ride, Smallwold, Pokémon, Castellan, Super Mario Chess, Munchkin, och Minecraft. Och jättemånga fler. Jag tänker inte nämna alla, det skulle ta för länge.

 

Har du någon hobby?

Samla på My little Pony, och att spela spel.

 

Har du varit på några spelkonvent?

Ja, det har jag. Nordsken och GothCon. Nordsken var min favorit för lajven.

 

Mina favoritspel: Minecraft, Äventyr, Munchkin, Escape the Temple, Carcassonne.

Mina favoritböcker: Sabrina the Teenage Witch, Jakten på Jack, My Little Pony: The Elements of Harmony, Kalle Ankapockets.

Mina favoritfilmer: Rainbow Rocks, Equestria Girls, Divergent, Guardians of the Galaxy, X-Men First Class.

Mina favoritserier: My Little Pony: Friendship is Magic, Äventyrsdags, Totaldrama, Glee,

Husdjur: Fyra katter.

One thought on “Äventyrs Julia Lehto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *